Ervaringen klanten

Na een tijdje stugge haargroei rondom mijn kin geëpileerd te hebben, besloot ik om op zoek te gaan naar een oplossing. Ik heb 6 IPL behandelingen uitgeprobeerd, maar was niet erg tevreden over de beloofde resultaten (zowel terugkeer van haargroei als ook wat schilferige huid 2 dagen na de behandeling).
Juist op dat moment las ik interviews met 5 dames met overmatige haargroei in een damesblad – de enige structurele oplossing bleek laserbehandeling. Via mijn huisarts een verwijziing gekregen en een lijst met goedgekeurde behandelaars – wat ben ik blij dat ik GoHair tegenkwam op de lijst.
GoHair en Alexandra’s deskundige uitleg gaf mij meteen vertrouwen: professionele kennis zoals in het ziekenhuis in combinatie met een stijlvolle en comfortabele uitstraling van de zaak. Discreet, geruststellend en altijd dezelfde behandelaar. Ik ben volledig op mijn gemak in haar handen.
Nu een aantal behandelingen verder ben ik zeer tevreden: je voelt gelijk de eerste keer dat het probleem letterlijk bij de wortel aangepakt wordt en het doet bij mij geen pijn, hoogstens wennen aan het geluid. Fijne verkoelde zalf na afloop en nergens last van gehad, ook niet achteraf. Ja, het is duurder maar ja, het resultaat is nu écht blijvend. Ik zou iedereen haar aanraden, de investering meer dan waard. Groetjes,

Tracey.

Ik ben vorig jaar in Mei begonnen aan mijn behandelingen bij Alexandra. Het leek me heerlijk om nooit geen zorgen meer te hebben over stoppels !!!
Inmiddels zijn we 1,5 jaar verder en heb ik afgelopen week mijn laatste behandeling gehad. 4 tot 6 x is gemiddeld, helaas zat ik ver boven het gemiddelde! Kleine tegenvaller, gelukkig financieel is het goed geregeld. Ik heb 6 x betaald en alle behandelingen hierbuiten zijn vergoedt door GoHair.
Het resultaat is super, ik heb geduld moeten hebben maar het is heerlijk om geen stoppels te hebben en niet constant te denken aan het “moeten” scheren!
Alexandra is lief en stelt je op je gemak…
Ben je opzoek naar een goed bedrijf die je kan behandelen voor permanente ontharing zou ik zeker go hair aanbevelen. Het is een flinke investering maar het is het waard! 

Alexandra bedankt voor al je tijd en moeite. Top !

Grietjes

Noortje

Nadat ik had besloten dat ik van mijn iets te overdadige gezichtsbeharing af wilde liep ik binnen bij GoHair en voelde me meteen thuis, wat een warm welkom door Alexandra. Omdat ik toch nog  elders mijn licht wilde opsteken, heb ik niet meteen een afspraak gemaakt. Dat wil zeggen: een kwartier later was ik terug van mijn vergelijkend warenonderzoek en wist ik waar ik moest zijn. Als ik de vele positieve reacties op deze site lees heb ik daar weinig aan toe te voegen. De resultaten zijn uitstekend, de garantie dat je voor eventuele nazorg na 6 behandelingen terug kan komen zonder bijkomende kosten geeft aan dat klantvriendelijkheid en vertrouwen in het product hoog in het vaandel staan. De warme sfeer die ik iedere keer weer ervaar en de belangstelling voor mij als persoon maken dat ik een afspraak bij Alexandra en Samantha als een uitje zie. Lekkere koffie en chocolaatjes trouwens!
Misschien een tip voor degenen die aanvullend verzekerd zijn: omdat mijn beharing te maken had met hormonale veranderingen na de overgang krijg ik de behandelingen volledig vergoed.

Resi

Bij goHair werken twee vriendelijke deskundige dames in een keurige salon. Ze geven vooraf steeds duidelijke uitleg over wat ze gaan doen en wat je mag verwachten.  Ze gaan zorgvuldig te werk en reageren alert als de behandeling wat pijnlijk is.  De pijn valt overigens mee als je het vergelijkt met epileren. Hele lichaam duurt ongeveer 1.5 uur per keer en alleen je bovenlip duurt maar een minuutje.
Na de behandeling voelt je huid zacht en 2 weken na de behandeling ben je enkele weken tot een maand haar- en stoppelvrij.
Bij mij zijn beslist meer dan de huidige 5 behandelingen nodig voor de meeste haren definitief weg blijven.  Toch merk ik nu al dat een spontaan dagje strand of sauna mogelijk is zonder vooraf uren te moeten scheren. En wat een feest om nooit meer last te hebben van die bultjes na het scheren of epileren en ook mijn Fred Flintstone look (die donkere plekken waar onder de huid haar groeit) is verleden tijd!
Begin er op tijd mee want grijze haren reageren niet op de behandeling.

FH

GoHair…dat had ik eerder moeten doen, zucht, smile als ik weer eens met tevredenheid naar het behaalde resultaat kijk, terwijl de zon lonkt en een onverwacht uitje in het verschiet ligt. Niet meer in de stress hoeven schieten of ik me zo kan vertonen, maar hop, zwemspullen in de tas, zonnejurkje aan en gaan!
Mijn wens om ‘haarvrij’ te worden op een aantal delen van mijn lijf koesterde ik al langer. Tijd ervoor vrij maken, oriënteren op wat nu een betrouwbare en effectieve methode is, het is immers best prijzig, je kent het wel, en zo was er weer een zomer voorbij waarin ik wekelijks met mijn epilady aan de slag was geweest om de strijd aan te gaan met mijn donkere haardossen. En toen was er de welbekende druppel en stapte ik bij GoHair binnen voor een vrijblijvende intake met al mijn vragen en toen ik weer naar buiten ging, had ik mijn eerste behandelafspraak gemaakt voor mijn benen inclusief bikinilijn en voelde ik mij blij.
De behandeling is niet pijnloos, maar goed te doen. Zeker als je toch al gewend bent aan een ‘epilady’-ding. De eerste paar behandelingen hadden een wow-effect op mij, daarna gaat het wat langzamer, maar haak niet voortijdig af want dat doet denk ik afbreuk aan het resultaat dat je kunt behalen. Halverwege besloot ik ook mijn ongewenste en toenemende gezichtsharen erbij te laten doen want ik ambieer het niet om heks te worden 😉 Dat vond ik wel pijnlijker, maar gelukkig ben je voor je het weet weer klaar, want dat is zo gepiept.
Ook na de behandelingen heb ik nauwelijks last gehad van overgevoeligheid of anderszins. Kortom, zitten je haren je al langere tijd in de weg, wil je af van dat eindeloze epilady-gedoe, heb je het geld ervoor (over), gun jezelf dan dit blijvende kado en maak een afspraak bij GoHair, ze helpen je graag, persoonlijk en professioneel!
Ik wens iedereen heel veel korte-rokjes- en zwemweer toe!

Inge

This is the best investment ever and I would highly recommend GoHair to everyone! The consultants at GoHair are really friendly and make you feel completely at ease. After several treatments my legs & armpits are now silky smooth and completely hair free.

Lies K

In april 2012 had ik mijn eerste afspraak bij GoHair. Ik had deze afspraak gemaakt aan de hand van een brochure die ik op de deurmat had aangetroffen. Aangezien ik al jaren op allerlei manieren had getracht om op een nette manier van ongewenste haren bij de bikinilijn af te komen, leek het mij een goed idee om eens te kijken in hoeverre GoHair hier een oplossing in kon bieden. Mijn eerste afspraak had ik met Alexandra en onder het genot van een lekker kopje koffie legde ze mij uit hoe een en ander werkte en wat de verschillen tussen IPL en laser waren. Door de manier waarop Alexandra alles uitlegde kreeg ik een goed beeld en kreeg ik ook het idee dat dit wel eens de oplossing zou kunnen zijn. Tijdens die afspraak ook meteen de eerste behandeling gedaan, niet een paar proefshots maar het gehele gebied. Ik moet eerlijk zeggen dat ik vooraf geen idee had wat ik ervan moest verwachten. Dit viel mij dus 100 procent mee. Behandeling vind ik niet erg pijnlijk. Enige vervelende is de geur van verbrand haar, verder vind ik het niet pijnlijk of zo. Na die eerste behandling was ik erg enthousiast. Geen jeuk, geen pijn en meteen al resultaat omdat haren veel dunner, zachter en trager terugkomen. Echt een aanrader!
Nu een jaar verder heb ik naast de bikinilijn ook mijn bovenlip en oksels laten behandelen. Resultaat van de oksels lijkt erg snel en goed te gaan. Ook over bovenlip en bikinilijn ben ik tevreden alhoewel bij de bikinilijn toch steeds weer ongewenste haartjes komen. Deze moet ik binnenkort toch weer laten behandelen. Voor wat betreft de bovenlip: behandeling via laser is vele malen prettiger dan behandeling met hars, hetgeen ik eerder niet doen. Ook echt een aanrader!
Ik heb diverse mensen ook aangeraden om naar GoHair te gaan voor ongewenste haargroei en blijf dit doen. Alexandra en Samantha zijn professioneel, vriendelijk en geven eerlijk advies over de haalbaarheid van behandelingen. Verder is het prettig om bij GoHair te komen en is er er altijd tijd voor een kopje koffie en een praatje. Groeten.

Ellen

Meteen voelde het goed toen ik voor de aller eerste keer binnen liep, een fijn welkom in een prettige omgeving & sfeer.
In een intake-gesprek kon ik mijn wensen aangeven en volgde er een vrijblijvende, kosteloze mini-behandeling. Dit om te ervaren wat de behandeling nu precies inhoudt.
Na een aantal dagen was ik enthousiast en zag ik zichtbaar resultaat, ik heb direct een nieuwe afspraak gemaakt om de volledige behandeling te starten.
Elke behandeling wordt op een professionele & persoonlijke wijze uitgevoerd waardoor ik de behandelingen als zeer prettig heb ervaren.
Met het uiteindelijke resultaat ben ik super tevreden, wat een een genot om verlost te zijn van het dagelijkse scheren, gladde benen & oksels zonder stoppels, wie wil dat nou niet!
Alexandra & Samantha; ik ben heel blij dat ik bij jullie ben binnen gestapt en ik zal jullie zeker aanbevelen!

Hellen

Na een duidelijk intake gesprek over wat ik kon verwachten, ben ik vorig jaar begonnen met het ontharen van de bovenlip.
Ik ben daarin zorgvuldig behandeld. Er word geen risico genomen met de klant als ze ,zoals ik destijds, bijvoorbeeld te bruin terugkomen van vakantie. Dan wordt de behandeling uitgesteld.
Aangezien ik in de overgang ben, en mijn overbeharing in de familie zit en hardnekkig is heb ik na de behandeling ook de halfjaar garantie moeten gebruiken. Dit is totaal geen probleem.
Het is mij goed bevallen. Zo goed dat ik door ben gegaan met de behandeling van kin.

Ingrid W

Ik ben zeer tevreden over het resultaat, terwijl ik nog niet helemaal klaar ben met mijn behandeling. Verder vind ik het erg verrassend dat de behandelde huid veel mooier en gladder is geworden. Daarbij niet te vergeten de vriendelijkheid en de prettige service.
Super!

Femke

Ik ben zeer tevreden over GoHair. Beide dames zijn zeer vakkundig. Ik word altijd heel fijn geholpen en hoef er ook nooit te wachten. De behandeling op zich is eigenlijk zo voorbij, mede door het vriendelijke contact.
Veel succes met jullie mooie bedrijf!
Met vriendelijke groeten,

R

Graag wil ik mijn ervaring delen, ben namelijk supertevreden met het resultaat tot nu toe. Ik heb tot nu toe zeer goede ervaringen met gohair. Ik heb mijn oksels laten ontharen en ben nu ook begonnen aan mijn benen en bikinilijn.
Ik ben zeer tevreden over de deskundigheid, de goede uitleg en het persoonlijk contact bij gohair. Maar bovenal ben ik blij dat ik gekozen heb voor laserontharing omdat het resultaat echt verbluffend is. 
Scheren is verleden tijd, echt heerlijk! Kortom: een tevreden klant!
Groetjes

Birgit

Wil graag mijn ervaring bij GoHair delen. Ik heb mijn oksels, onderbenen en bikinilijn laten ontharen. Met een daadwerkelijke verbluffende resultaat. Nooit meer kliederen met scheerschuim onder de douche.
Ben ook erg tevreden over de professionaliteit bij GoHair. Je komt binnen in een mooie omgeving, waar je onder het genot van een kop koffie je intake gesprek krijgt. De behandelruimten zijn eveneens aangenaam, waar vervolgens Alexandra, of een ander team lid, met de behandeling begint. Maar niet zonder uitleg wat er precies gaat gebeuren, hoe het werkt, ze inspecteren de huid en geven goed advies.
Ben bijzonder tevreden over het resultaat en zou iedereen, man of vrouw, die van haargroei afwilt aanraden om eens bij GoHair te gaan kijken.

Mina vd P

GoHair, bedankt voor het fantastische resultaat, na 4 behandelingen ga ik volgende week op vakantie zonder scheermesje!

Simone S

Ik ben erg tevreden met de behandelingen. Zo’n mooi resultaat had ik niet verwacht.  Empecé en GoHair en Octubre del 2013 y desde entonces he realizado ya 6 sesiones, el cambio se nota enseguida y es sin duda una buena inversión de futuro saber que no tienes que depilarte nunca mas! Además estoy super contenta por el trato recibido, personalizado, discreto y muy profesional, sin duda ha merecido la pena.

Marta R

In oktober 2013 ben ik begonnen aan de laserbehandelingen van mijn onderbenen. Nu eind juni heb ik mijn 6e behandeling gehad. Ik kan alleen maar zeggen, dit had ik jaren eerder moeten doen. De behandelingen waren bijna pijnloos (van het epileren wat ik thuis zelf deed had ik meer pijn en ongemak).Vanaf de eerste behandeling heb ik mijn benen tussendoor niet meer geschoren (behalve voor een nieuwe
behandeling) zo weinig haren kwamen er terug. Door de prettige manier waarop ik werd ontvangen en behandeld voelde ik mij ook altijd op mijn gemak tijdens de laserbehandelingen.
Ik kan iedereen dan ook een behandeling bij GoHair aanbevelen.
Samantha en Alexandra bedankt voor mijn mooie haarloze onderbenen.

Toos

Ik dacht al een poosje na over laseren en ben blij dat ik uiteindelijk de stap heb genomen om naar GoHair te gaan. Tijdens een eerste gesprek werd duidelijk uitgelegd hoe het precies werkt en wat ik mocht verwachten. De sfeer is prettig, er wordt goed naar je geluisterd en samen wordt er gekeken naar de beste oplossing. Na een aantal behandelingen was het resultaat verbluffend; ik heb mijn benen al een paar maanden niet geschoren! Sommige delen van mijn lichaam zijn nog niet “af” en met de vaste prijsgarantie heb ik voor de laatste behandelingen niks meer hoeven te betalen. We gaan nu door tot alles perfect is. Ik vind het heerlijk dat ik nu spontaan een korte broek aan kan trekken of naar het zwembad kan gaan. Ik hoef nergens meer aan te denken en voel me een stuk vrijer. Als tip voor iedereen die nog twijfelt wil ik meegeven om goed te kijken naar de apparaten die gebruikt worden. Sommige organisaties bieden het laseren goedkoper aan, maar deze werken met andere technieken. De haartjes worden dan niet definitief verwijderd, maar er worden wel dingen beschadigd. Ik heb verhalen gehoord van mensen die nog steeds met behandelingen bezig zijn (en steeds weer moeten betalen) en het resultaat is niks in vergelijking met het resultaat dat ik bij mezelf zie. In dit geval is goedkoop toch duurkoop. Je kunt beter een keer veel betalen en zeker weten dat het goed gebeurt, dan minder betalen en ellende meemaken. Ik ben hartstikke tevreden met het resultaat en ben erg blij dat ik bij GoHair ben binnengestapt. Straks lekker op vakantie met een legere toilettas, want scheermesjes en scheerschuim laat ik thuis!

Kristel

Ik ben nu ongeveer 2,5 jaar klant bij GoHair en dat bevalt me prima. Ik heb veel delen van mijn lichaam laten laseren en ik ben erg blij met het resultaat. De ongewenste haren zijn op veel delen van mijn lichaam bijna verdwenen. Mijn huid ziet er mooi uit en ik heb tot nu toe geen allergische reactie gehad.
De medewerkers van GoHair zijn goed opgeleid en professioneel. Ze zijn altijd vriendelijk en ook discreet. Als je vragen hebt dan krijg je een goed onderbouwd antwoord. En de prijs-kwaliteit verhouding is ook prima.
Ik kan iedereen die van ongewenste haargroei af wil, aanbevelen om klant te worden van GoHair!

S.C

Al gelange tijd dacht ik, ik moet een afspraak maken bij go hair voor een gesprek. Wat het inhoudt en hoe het werkt. Had namelijk bij scheren elke keer last van geirriteerde huid. De stap gezet afgelopen zomer. Werd door Alexandra hartelijk ontvangen en was een heel fijn gesprek. Tijdens de behandelingen zag ik al meteen resultaat en heb er uiteindelijk geen moment spijt van gehad. Ga nu door het leven, met mooie bikinilijn en geen geirriteerde huid.
Zal zeker mensen in mijn omgeving adviseren om naar Go hair te gaan.
En misschien maak ik er in de toekomst zelf nogmaals gebruik van

Kristel S

Ruim een jaar geleden kwam ik binnen om mijn bikinilijn te laten laseren. Altijd last van donkere, stugge, ingegroeide haren… ik was er helemaal klaar mee. Toen ik hoorde dat je er na 6 laserbehandelingen een baby-huidje voor terugkrijgt, was ik toch wel heel benieuwd. Maar niets is minder waar! Wat ben ik blij dat ik deze stap genomen heb zeg! Het kost wat, maar dan heb je ook wat. Er komen heel af en toe nog wel eens wat haartjes terug (i.v.m. hormoonschommelingen), maar lang niet zo donker en stug als wat het was. Na 1 laserbehandeling is het dan ook weer weg. De behandeling is wat gevoelig, maar niet pijnlijk. Ik vind het goed te doen! Na mijn bikinilijn heb ik ook nog verschillende andere gebieden laten behandelen. Hoewel ik nog niet helemaal klaar ben, heb ik al meer zelfvertrouwen gekregen. Ik durf nu weer in bikini en maak me niet meer zo druk in de zomermaanden. Daarnaast vind ik dat Alexandra en Samantha erg deskundig en professioneel zijn. Ik hoef me bij hen niet te schamen. Ik had zelf altijd het gevoel dat ik de enige was met overal haar, maar zij kijken nergens van op en hebben door de jaren heen al veel gezien. Dit geeft mij wel een fijn gevoel. Ik zou niet weten wat ik zonder ze zou moeten!

Ilse

After trying a few places I can now say that GoHair is the best place to go for laser hair removal. They actually use laser and not IPL machines. The staff is very professional and so friendly. The price is very reasonable and you have results very fast!

Rae Kettaneh

Heel erg blij met de resultaten al na 3x. Zeer tevreden , service is prima. Pijn is soms even doorzetten maar trekt ook weer direct weg. Ik wilde ook een ontharingsmethode die de beste resultaten geeft. Dus al met al een aanrader. Laat de zomer maar komen!

Anoniem

Net terug van mijn eerste vakantie sinds mijn ‘nieuwe’ bikinilijn. Wat een feest! Geen lelijke rode bultjes en stoppeltjes meer en tussentijdse inspecties zijn ook niet meer nodig, ik kon mijn bikini lekker iedere dag zorgeloos dragen. Mijn huid is heel mooi zacht en glad geworden. Het is me zo goed bevallen dat ik nu ook bij GoHair mijn oksels ga ontharen.

Angelique

Nadat ik jullie was tegen gekomen op internet heb ik jullie meteen
gebeld voor een intake gesprek. Bij binnenkomst voelde ik me meteen op
mijn gemak en voelde me veilig. Wat in mijn geval, omdat ik transgender
ben, niet geheel onbelangrijk is. De informatie was ook zeer duidelijk
en ben al vrij snel begonnen met de eerste behandeling. Nu ben ik
inmiddels bijna een jaar klant en kom trouw 1 keer in de 6 weken langs
voor een behandeling. Mijn baardgroei en snor hoef ik nu nog maar een
paar keer per 6 weken weg te scheren en dan gaat het voornamelijk nog
maar om een paar donshaartjes. Ik had niet verwacht dat het zo goed zou
werken. Ik ben er ontzettend blij mee en kan het ook aan iedereen
aanraden. Groetjes.

Marco

Voor meer informatie
kunt u ons bereiken op: